Fakturakøb

Nu er det slut med, at dine kunders betalingsfrister trækker din virksomheds udvikling i langdrag. Når du vælger at sælge dine fakturaer til Swift Factoring, har du mindst 80 % af fakturaens beløb til din disposition allerede dagen efter.

Fakturakøb og kreditværdighed

Det endelige beløb du har til rådighed, efter vi har købt dine faktura, afhænger af den enkelte kunde og dennes kreditværdighed. Vi sørger selvfølgelig for at udføre et grundigt tjek af dine kunder.

Inden du sælger din første faktura til os, aftaler vi prisen for vores transaktion. Derefter har du pengene til din rådighed indenfor 24 timer. Normalt får vores kunder mellem 80 og 100 % af deres beløb udbetalt.

Sådan kommer du i gang

Send faktura til din kunde

Din kunde bekræfter fakturaen

Vi køber din faktura

Vi udbetaler pengene til dig

Kort om fakturakøb

Fakturakøb skaber råderum og mulighed for udvikling og vækst i din virksomhed, så du også fremover kan levere det, dine kunder ønsker, for rigtig dygtige virksomheder udvikler sig konstant i forhold til markedets behov.

Hvorfor fakturakøb og ikke en kassekredit?

Den mest markante og interessante forskel mellem fakturakøb og finansiering via din egen bank er, at banken i visse situationer vil kræve et virksomhedspant for at stille fx en kassekredit til rådighed for dig. Når du vælger fakturakøb, tager vi derimod pant i din debitor – ikke i hele din forretning.

Der er nogle helt konkrete fordele ved fakturakøb

Styrket likviditet og øget økonomisk råderum

Besparelse på omvekslingsgebyrer

Du kan straks betale dine egne leverandører - uden at skulle vente på betaling fra dine kunder

Undgå virksomhedspant

Tid til kerneforretningen og udvikling

Vi kreditvurderer dine kunder for dig

Klar til at gå i gang med fakturakøb? Opret en gratis konto i dag!